Edelline kierros päättyi ja uusi pyörähti käyntiin. Nyt siis seikkailussa mukana uusi pari ja jälleen kolme uutta, mielenkiintoista kuukautta! Helmikuun teema oli "ulkoilupäivän eväät" ja oma pakettini saapui postiin jo näin heti kuun alussa. Hain paketin jo perjantaina ja tässä päivitys siitä jo tännekin.

 

 

Paketti sisälsi:

- Ihania sinisiä kahviliinoja

- vehnäjauhoja

- sokeria ja suolaa

- bambutikkuja

- tee-pusseja

- kanelia

- suloisen kortin

- reseptin tikkupulliin

 

Erityismaininnan ansaitsevat ehdottomasti paketin hieman erikoisemman makuiset teet joista ensimmäinen pääsi kokeiluun jo eilen: Sweet chili! Kerrassaan mainio maku jossa yhdistyivät jonkinlainen makeus (mansikka?) sekä varsin voimakas chili. Kerrassaan mainio! Ehdottomasti noita kaappiini ostan jos jossain vain törmään!

Päätyipä muukin paketti samantien käyttöön sillä eilen illalla saimme vieraita.... nopsaan tikkupullat valmistuivat, joskin ulkonapaukkvan pakkasen myötä takka oli niin kuumana että banbutikuilla en riittävää etäisyyttä tuleen/hiillokseen saanut. Niinpä pienen kokeilun jälkeen tikut päätyivät pullineen uuniin ja hyvin onnistuivat sielläkin. Tosin pöydässä istunut toinenkin vanha partiolainen totesi ettei ikinä ole näin kypsiä tikkupullia syönytkään.... Ja kieltämättä. Tikkupullat yhdistyvät mielessäni nimen omaan partioleireille ja lapsuuteen. Kukapa siellä olisi pullia kypsäksi asti jaksanut paistaakaan!