Jälleen resepti "hyvän olon herkut"-kirjasta.

 

 

750g mantelijauhetta

4dl tomusokeria

3 munanvakuaista

tummaa suklaata kastamiseen

 

Sekoita tomusokeri ja mantelijauhe (voit toki jauhaa mantelit itse, mutta valmistakin jauhoa löytyy ainakin Salliselta). Hiero munan valkuiaiset huolellisesti mukaan ja jatka hieromista kunnes taikina on tasaista.

Rullaa taikina pitkiksi sormenpaksuisiksi tangoiksi ja leikkaa 5-10cm palasiksi. Mitä paksumpia tankoja teet, sitä pitempi on paistoaika. Paista tankoja 225 asteessa 8-12minuuttia.Talvella tangoista saa mukavan sitkeitä kun pellin nostaa suoraan uunista ulos jäähtymään.

Sulata suklaa vesihauteessa, ja kasta toinen tai molemmat tangon päät suklaaseen. Anna jäähtyä.