Tästä alkuperäisreseptistä lähtee jällen kerran kiitos kinuskikissan suuntaan. Muutama pieni muutos tuli tehtyä.


Pohja:

1prk kermaviiliä

3dl täysjyvävehnäjauhoja

1dl mustaleima juustoraastetta

 

sekoita kermaviilin joukkoon juustoraaste sekä jauhot, sekoita tasaiseksi. Vuoraa piirasvuoan pohja leivinpaperilla ja painele taikina sen päälle.

 

Täyte:

200g maustamatonta tuorejuustoa

185g punaista pestoa

6 salaattisipulin vartta

250g kirsikkatomaatteja

½ nippu tuoretta basilikaa

100g mustapekka-juustoa

 

sekoita tuorejuusto ja pesto ja levitä massa pohjan päälle. Pienennä sipulit, leikkaa tomaatit neljään osaan ja levitä kummatkin piirakalle. Levitä pinnalle kokonaiset basilikan lehdet. Leikkaa mustapekka n 1cm kokoisiksi palasiksi ja levitä palat piirakan pinnalle. paista uunin keskitasolla 200 astetta, n 45 minuuttia.