Olen kohta 29 täyttävä yhden lapsen äiti, joka nyt vihdoin päätti perustaa oman leivonta- ja ruokablogin. Olen vakkarivieras useissa saman alalajin blogeissa ja reseptit ovat kovasa käytösä. Ajatus omasta blogista on kaihertanut mietä jo kauan, ja nyt sen päätin perustaa. Parin kuukauden kuluttua ovat tulossa pojan 2v synttärit ja sinne pitäisi taas leipomusten suhteen tehdän vaikka mitä. Ja testaillahan reseptejä pitää jo etukäteen, joten mikäs tämän parempi aika aloittaa bloggaamista!

Olen ammatiltani epäsäännöllistä työtä tekevä lääkäri ja raskas työ saa mukavaa vastapainoa kauhan varressa. Onneksi työkaverit sitten auttavat aina hyvillä mielin tuhoamaan leipomuksia. Viimeksi kahvihuoneen pöydälle ilmestyi naistenviikon kunniaksi (naisvaltaisella alalla) Gordon Ramsayn isoäidin reseptistä muokattua omenapiirakkaa sekä pinaatti-feta-piirakkaa karppaajillekin sopien. 

Meillä ei allergioita perheessä ole, mutta itse olen läpikäymässä remonttia syömisteni suhteen ja lisäksi perheen ystävpiiristä löytyy ruokarajoitteita jos jonkinlaisia. Niinpä iso osa resepteistä on koetettu tehdä keventäen ja mukaan mahtuuu iso joukko myös gluteenittmia, laktoosittomia ja munattomiakin herkkuja. Lisäksi monessa reseptissä iso osa alkuperäisestä vehnäjauhon määrästä on korvattu kuitupitoisemmilla jauhoilla.

Tästä siis lähdetään, tervetuloa mukaan. Toivottavasti voin tarjota tänne reseptejä joista on iloa muillekin!